1-3 dagars leveransFri frakt vid köp över 499 sek

Om MileyMe

Välkommen till MileyMe!
Jag som driver denna webbutik heter Mimi Möllerstedt. Idén om att starta MileyMe föddes samtidigt som min dotter kom till världen då min nyfikenhet och mitt intresse växte till en passion.
Som förälder vill du ge det allra bästa till ditt barn. Det kan vara svårt, speciellt de första åren av livet. Det är en hel värld av spädbarnsprodukter som öppnas och utan att sätta sig in i det så kan det vara svårt att hitta bra produkter.
Många produkter för barn innehåller gifter som är skadliga för oss människor och dåliga för miljön. Jag vill göra det enkelt för dig att handla bra produkter. På MileyMe hittar du ett noga utvalt sortiment av produkter gjorda med omsorg av passionerade designers, ofta i små mängder och ibland för hand. Alltid med högsta kvalitet och de mjukaste materialen.
Genom att erbjuda kläder som kan användas och älskas i flera år, bidrar MileyMe till en rörelse om långsamt mode.
 
Vad är långsamt mode och varför är det viktigt?
Långsamt mode är ett koncept som förespråkar långsam produktion med respekt för människor, miljö och djur. Det kan innebära att du istället för att köpa många billiga produkter som håller en kortare tid kan köpa färre plagg med högre kvalitet som håller i flera generationer.
 
Hållbarhet
Miljövänlig tillverkning av produkter sparar naturresurser vilket gynnar vår miljö. Det är viktigt att behandla vår jord med respekt för att upprätthålla vårt ekosystem och inte minst för att bevara livskvaliteten för våra barn och barnbarn.
Oavsett vad du köper - från kläder till leksaker eller dekoration - när du väljer ekologiska produkter, minskar du miljöföroreningar och hjälper världen att bli lite bättre.